ایران – قطر؛ شکست طلسم یا دومین فینال متوالی میزبان/ رویای شیرین – خبرگزاری فیلوپ | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار فیلوپ، تیم های ملی فوتبال قطر و ایران در دومین بازی مرحله نیمه نهایی جام ملت های آسیا 2023 شامگاه چهارشنبه 17 بهمن از ساعت 18:30 و در ورزشگاه الثمامه و با قضاوت احمد علی رو در روی هم قرار می گیرند.

دو تیم ایران و قطر تاکنون 24 بار به مصاف هم رفته اند که حاصل این بازی ها 16 برد برای ایران 3 پیروزی برای قطر و نتیجه 5 بازی این دو تیم هم با مساوی به پایان رسیده است. در این دیدارها جمعاً 57 گل به ثمر رسیده که سهم تیم ایران 41 گل و سهم تیم قطر 16 گل بوده است.

نخستین دیدار دو تیم در جام ملت های آسیا 1988 برگزار شد که ملی پوشان کشورمان موفق شدند با نتیجه دو بر صفر حریف خود را شکست دهند. آخرین بازی دو تیم هم در تورنمنت اردن که در تاریخ 25 فیلوپ 1402 بود که شاگردان امیر قلعه نویی موفق شدند با نتیجه 4 بر صفر حریف خود را شکست دهند.

ایران - قطر؛ شکست طلسم یا دومین فینال متوالی میزبان/ رویای شیرین

بهترین پیروزی ایران برابر قطر در بازی های فوتبال غرب آسیا در سال 2008 رخ داد که بازیکنان ایران با نتیجه 6 بر یک حریف خود را شکست دادند و بهترین پیروزی قطری ها هم در مقدماتی جام جهانی 1998 بود که آنها توانستند با نتیجه 2 بر صفر ایران را شکست دهند.

ایران و قطر در این دوره از مسابقات به ترتیب به عنوان صدرنشین گروه های C و A پا به مرحله حذفی گذاشتند و ملی پوشان کشورمان در مرحله یک هشتم و یک چهارم نهایی به ترتیب از سد سوریه و ژاپن عبور کردند و تیم قطر هم فلسطین و ازبکستان را شکست داد.

هر دو تیم برای دومین دوره متوالی است که به مرحله نیمه نهایی صعود می کنند، در سال 2019 ایران در نیمه نهایی مغلوب ژاپن شد اما قطر با شکست کره جنوبی به فینال راه یافت و در دیدار پایانی هم با یک گل ژاپن را مغلوب کرد و توانست به نخستین عنوان قهرمانی خود در ادوار مسابقات دست یابد. آخرین قهرمانی ایران هم به سال 1976 بر می گردد که تیم کشورمان توانست با شکست یک بر صفر کویت برای سومین بار متوالی بر سکوی نخست رقابت های جام ملت های آسیا قرار بگیرد.

علاوه بر اینکه نخستین بازی دو تیم در جام ملت های آسیا بوده، ایران و قطر در جام ملت های آسیا 2015 در مرحله گروهی رو در روی هم قرار گرفتند که آن بازی با تک گل سردار آزمون یک بر صفر به سود کشورمان خاتمه یافت تا در مجموع ایران و قطر 2 بار در تاریخ مسابقات جام ملت های آسیا رو در روی هم قرار گرفته باشند و هر 2 بازی به سود ملی پوشان ایران خاتمه یافته باشد.

اکرم عفیف و مهدی طارمی دو ستاره قطر و ایران به ترتیب در این دوره از مسابقات 4 و 3 گل وارد دروازه حریفان کرده اند که برای رسیدن به رکود آیمن حسین مهاجم تیم ملی عراق هرکدام به ترتیب نیاز به 2 و 3 گل دارند.

ایران - قطر؛ شکست طلسم یا دومین فینال متوالی میزبان/ رویای شیرین

علی دایی با 4 گل زده بهترین گلزن ایران برابر قطر است و پس از او سردار آزمون با 3 گل زده قرار دارد. در بین بازیکنان فعلی تیم ملی ایران علاوه بر آزمون، مهدی طارمی، محمدحسین کنعانی زادگان، علیرضا جهانبخش و احسان حاج صفی سابقه گلزنی به عنابی پوشان قطری را دارند. در بین بازیکنان تیم ملی قطر هم حسن الهیدوس کاپیتان این تیم سابقه باز کردن دروازه تیم ملی کشورمان را در کارنامه خود دارد.

ایران به همراه کره جنوبی بیشترین سابقه حضور در مرحله نیمه نهایی را داشته اند و این بازی هشتمین حضور ملی پوشان کشورمان در این مرحله است. سردار آزمون مهاجم تیم ملی ایران در 3 دیدار اخیر خود در جام ملت ها موفق به گلزنی نشده که این آمار طولانی ترین روند بدون گل او را در ادوار این مسابقات به ثبت رسانده است؛ با این حال مهاجم تیم ملی کشورمان در 3 بازی اخیر خود 3 پاس گل برای هم تیمی هایش به وجود آورده است.

طبق اعلام سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC اکرم عفیف یکی از ستاره های بی چون و چرای قطری ها در این مسابقات بوده و به طور متوسط در هر بازی 5/ 3 موقعیت گلزنی برای تیمش خلق کرده است. خط حمله هر دو تیم از قدرت خوبی برخوردار است؛ پس از پایان محرومیت مهدی طارمی انتظار می رود که زوج او و سردار آزمون خط حمله ایران را تشکیل دهد و حسن الهیدوس، اکرم عفیف و معز علی 3 بازیکن هجومی قطر برای مصاف با شاگردان قلعه نویی هستند.

در خط دفاع آمار قطری ها بهتر بوده است؛ ایران با 4 گل خورده و قطر با 2 گل خورده گام به دیدار ما قبل فینال گذاشته اند و باید دید در پایان کدام یک از این تیم ها جواز حضور در مرحله پایانی را به دست خواهند آورد.

برنده این دیدار روز شنبه 21 بهمن باید رو در روی تیم ملی اردن در فینال این مسابقات قرار گیرد.

نتایج و برنامه دیدارهای باقی مانده هجدهمین دوره رقابت های فوتبال جام ملت های آسیا به شرح زیر است:

جمعه 22 دی 1402
گروه A: قطر 3 – لبنان صفر

شنبه 23 دی 1402
گروه B: استرالیا 2 – هند صفر
گروه A: چین صفر – تاجیکستان صفر
گروه B: ازبکستان صفر – سوریه صفر

یکشنبه 24 دی 1402
گروه D: ژاپن 4 – ویتنام 2
گروه C: امارات 3 – هنگ کنگ یک
گروه C: ایران 4 – فلسطین یک

دوشنبه 25 دی 1402
گروه E: کره جنوبی 3 – بحرین یک
گروه D: اندونزی یک – عراق 3
گروه E: مالزی صفر – اردن 4

سه شنبه 26 دی 1402
گروه F: تایلند 2 – قرقیزستان صفر
گروه F: عربستان 2 – عمان یک

چهارشنبه 27 دی 1402
گروه A: لبنان صفر – چین صفر
گروه A: تاجیکستان صفر – قطر یک

پنجشنبه 28 دی 1402
گروه B: سوریه صفر – استرالیا یک
گروه B: هند صفر – ازبکستان 3
گروه C: فلسطین یک – امارات یک

جمعه 29 دی 1402
گروه D: عراق 2 – ژاپن یک
گروه D: ویتنام صفر – اندونزی یک
گروه C: هنگ کنگ صفر – ایران یک

شنبه 30 دی 1402
گروه E: اردن 2 – کره جنوبی 2
گروه E: بحرین یک – مالزی صفر

یکشنبه اول بهمن 1402
گروه F: عمان صفر – تایلند صفر
گروه F: قرقیزستان صفر – عربستان 2

دوشنبه 2 بهمن 1402
گروه A: تاجیکستان 2 – لبنان یک
گروه A: قطر یک – چین صفر

سه شنبه 3 بهمن 1402
گروه B: سوریه یک – هند صفر
گروه B: استرالیا یک – ازبکستان یک
گروه C: هنگ کنگ صفر – فلسطین 3
گروه C: ایران 2 – امارات یک

چهارشنبه 4 بهمن 1402
گروه D: ژاپن 3 – اندونزی یک
گروه D: عراق 3 – ویتنام 2

پنجشنبه 5 بهمن 1402
گروه E: کره جنوبی 3 – مالزی 3
گروه E: اردن صفر – بحرین یک
گروه F: قرقیزستان یک – عمان یک
گروه F: عربستان صفر – تایلند صفر

یک هشتم نهایی

یکشنبه 8 بهمن 1402
استرالیا 4 – اندونزی صفر
تاجیکستان یک – امارات یک (ضربات پنالتی: 5 بر 3 به سود تاجیکستان)

دوشنبه 9 بهمن 1402
عراق 2 – اردن 3
قطر 2 – فلسطین یک

سه شنبه 10 بهمن 1402
ازبکستان 2 – تایلند یک
عربستان یک – کره جنوبی یک (ضربات پنالتی عربستان 2 – کره جنوبی 4)

چهارشنبه 11 بهمن 1402
بحرین یک – ژاپن 3
ایران یک – سوریه یک (ضربات پنالتی ایران 5 – سوریه 3)

یک چهارم نهایی

جمعه 13 بهمن 1402
تاجیکستان صفر – اردن یک
استرالیا یک – کره جنوبی 2

شنبه 14 بهمن 1402
ایران 2 – ژاپن یک
قطر یک – ازبکستان یک (ضربات پنالتی: قطر 3 – ازبکستان 2)

نیمه نهایی

سه شنبه 17 بهمن 1402
اردن 2 – کره جنوبی صفر

چهارشنبه 18 بهمن 1402
ایران – قطر، ساعت 18:30 در ورزشگاه الثمامه

فینال 21 بهمن 1402
برنده دیدارهای 49 و 50، ساعت 18:30 در ورزشگاه لوسیل

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ایران – قطر؛ شکست طلسم یا دومین فینال متوالی میزبان/ رویای شیرین – خبرگزاری فیلوپ | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ایران – قطر؛ شکست طلسم یا دومین فینال متوالی میزبان/ رویای شیرین – خبرگزاری فیلوپ | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.