اختصاص یک سوم سهمیه آب‌شرین‌کن‌ها به هرمزگان/ بهره‌برداری از واحد سوم آب‌شیرین‌کن تا پایان سال

اختصاص یک سوم سهمیه آب‌شرین‌کن‌ها به هرمزگان/ بهره‌برداری از واحد سوم آب‌شیرین‌کن تا پایان سال

به گزارش فیلوپ، «بهمن غلام‌پور باینوجی»، مدیر هماهنگی سایت شرکت مهندسی توسعه آب آسیا سایت نمک‌زدایی در بازدید اصحاب رسانه از این مجتمع، گفت:« مجتمع نمک‌زدایی آب  آسیا، یکی از  بزرگترین مجتمع نمک‌زدایی کشور است و در تلاش هستیم که در منطقه خاورمیانه نیز به عنوان بزرگترین مجتمع در این زمینه شناخته شود». 

وی ادامه داد:« برای تامین آب شیرین ۱ میلیون متر مکعب در روز احداث کردیم و حدود ۱۶ کیلومتر خطوط دریایی از آبگیری از دریا و تهویه آب شورتر شده یا پساب انجام شده است».

غلامپور افزود: برای اولین بار در کشور لوله‌های بهم پیوسته با قطر ۲.۵ متر در کشور و حدود ۳۰۰ متر با یک روش خاص انجام شده است که ۱۶ کیلومتر پایین‌تر از بستر دریا برای لایروبی قرار گرفته است که از ۱۱۰۰  تا  ۲۱۰۰ متری فاصله از دریا تا عمق ۱۰ متری کار آبگیری انجام می‌شود».
غلام‌پور اضافه کرد:« ظرفیت فعلی آبشیریکن‌ها از سال ۱۳۹۹ تاکنون به روزانه ۲۰۰ هزار مترمکعب یا ۲۰۰ میلیون لیتر  رسیده است و به زودی با افتتاح واحد جدید آبشیریکن با ظرفیت۲۰۰ هزار مترمکعب تا پایان سال این ظرفیت به ۴۰۰ هزار مترمکعب خواهد رسید».

بهمن غلام‌پور به سهمیه هرمزگان اشاره کرده و گفت:«طبق تعهد یک سوم آب آبشیرینکن‌های هرمزگان، به خود استان اختصاص می‌یابد و مابقی آن به خارج استان صادر می‌شود».

مدیر هماهنگی سایت شرکت مهندسی توسعه آب آسیا سایت نمک‌زدایی با اشاره به پروژه‌های متفاوت در دست احداث این شرکت، بیان کرد:« احداث آبگیر برای تولید روزانه ۱ میلیون مترمکعب در دست اقدام است که تمامی زیرساخت‌های آن از قبیل؛ زمین مورد نیاز، انجام سازه، پست برق انجام شده است». 

وی با بیان اینکه آبشیرین‌کن‌ها مستثنی‌ از قطعی برق است، اضافه کرد:« کار دیگری که قرار است متناسب با آبشیرینک انجام شود این است که واحد سوم نمک‌زدایی راه‌اندازی شود. در این راستا، کارهای طراحی انجام شده و انشالله تا نیمه دوم سال نیز فعالیت اجرایی آن آغاز می‌شود». 

این مقام مسئول ادامه داد:« با همت و تلاش نیروهای شرکت مهندسی توسعه آب آسیا سایت نمک
زدایی کشور ایران موفق شده است که قابلیت طراحی آبشیریکن‌های واحدهای بزرگ را داشته باشد؛ کاری که در گذشته به دست طراحان خارجی انجام می‌شد هم اکنون وابستگی قطع شده و واحد سوم آبشیریکن به دست متخصصان داخلی کشور طراحی و اجرا شده است که موجب صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای در هزینه شده است». 

وی گفت:« از تمامی پمپ‌سازها و شرکت‌هایی که قابلیت و توان نمک‌زدایی استقبال خواهیم کرد تا بتوانیم تجهیزات آبشیرینکن‌ها را توانمندسازی در داخل کشور کنیم».

غلامپور افزود:« در حال حاضر، از مجموع ۱۰مورد از پمپ‌هایی که آب را از دریا می‌گیرند و به واحدهای آبشیرینکن ارسال می‌کند ۸ تا آن خارجی است و با همت شرکت مهندسی توسعه آب آسیا و  شرکت‌های دیگر اعلام امادگی کردند و پمپ‌های دقیقا مشابه پمپ‌های خارجی را ساختند که ۲ تا پمپ‌ها ساخت ایران است که مطابق استاندارها است».

این مقام مسئول اضافه کرد:« درحال حاضر، بدون استثنا تامین ممبران‌ها از خارج از کشور انجام می‌شود ولی با پیگیری‌ها شرکت آب آسیا با یک شرکت مهندسی در تلاش هستیم که تولید داخل ممبران‌ها انجام شود تا وابستگی‌ها کمتر شود».

مدیر هماهنگی سایت شرکت مهندسی توسعه آب آسیا سایت نمک‌زدایی گفت:« توجه به نیروی انسانی یکی دیگر از اولویت‌های این شرکت است. همان‌طور که می‌دانید مهمترین سرمایه شرکت، نیروی انسانی است که در این شرکت به این مهم اهمیت ویژه‌ای داده شده است».

به گفته غلام‌پور، شرکت مهندسی توسعه آب آسیا سایت نمک‌زدایی یکی از منسجم‌ترین و مهم‌ترین شرکت‌ در زمینه طراحان و اجرا آب‌شیرین‌کن در کشور است.

وی در پایان از سازمان صمت، محیط زیست، شهرک های صنعتی برای همکاری‌ و همراهی آنان قدردانی کرد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اختصاص یک سوم سهمیه آب‌شرین‌کن‌ها به هرمزگان/ بهره‌برداری از واحد سوم آب‌شیرین‌کن تا پایان سال" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اختصاص یک سوم سهمیه آب‌شرین‌کن‌ها به هرمزگان/ بهره‌برداری از واحد سوم آب‌شیرین‌کن تا پایان سال"، کلیک کنید.