روایت خواهر و برادر حافظ قرآن/ از برنامه نویسی تا مشاعره قرآنی – خبرگزاری فیلوپ | اخبار ایران و جهان

خبرگزاری فیلوپ، گروه استان ها: قرآن این کتاب آسمانی که پیام آور سعادتمندی و رستگاری بشر است آدمیان را به تعمق و تدبر در آیات الهی فرا خوانده و مفاهیم نورانی آن را هدایتی از سوی پروردگار، به سمت مستقیم ترین و استوارترین آیین ها دانسته است تا هدایت جویان و حقیقت خواهان بتوانند به سبب تامل و تفکر در این دریای عظیم معرفتی، به سعادت دنیوی و اخروی نایل آیند.

«حسین» در دوران جنینی 3 بار به طور کامل قرآن را گوش کرد

در این گزارش قصد معرفی یک دختر و پسر کودک و نوجوانی را دارم، که حافظ کل قرآن کریم بوده و در عرصه یادگیری مفاهیم قرآنی و نهج البلاغه فعالیت دارند، پسر نوجوان که «حسین مردی» نام داشته و 17 ساله است، حدوداً چهار سال است، که حافظ کل قرآن کریم است، وی از 9 سالگی شروع به حفظ قرآن کریم کرد و طی چهار سال توانست در 13 سالگی کل قرآن را حفظ کند.

علاقمندی وی به قرآن از حضور در جلسات قرآنی ایجاد شد، به گفته مادر حسین، وی قبل از تولد و در دوران جنینی نیز از طریق پخش قرآن در منزل با این کتاب الهی آشنا می شود.

بله، والدین حسین در منزل قرآن پخش می کردند و وی در دوران جنینی سه دور کامل قرآن را گوش داده بود و وقتی به دنیا آمد و در جلسات قرآن خانگی حضور پیدا کرد، پدر و مادرش متوجه علاقمندی وی به قرآن شدند، ضمن اینکه در جلسات خانگی قرآن بچه ها شرکت کرده و سوره های کوچک قرآن را می خواندند و در همین زمان حسین جز 30 را به طور کامل حفظ شد.

علی مردی، پدر حسین به خبرنگار فیلوپ می گوید: پس از مشاهده علاقه حسین به قرآن یادگیری وی را به طور جدی پیگیری کردیم و وی نیز به طور مدون قرآن را فراگرفت و هر روز نصف صفحه حفظ کرده و به ما ارایه می داد و سپس با حفظ مجازی برای تثبیت کار کرد و در حال حاضر در سطح خوبی است.

دختر 12 ساله ای که هم حافظ کل قرآن و هم برنامه نویس «پایتون» و کمربند سبز کاراته دارد

اما «زینب مردی» خواهر حسین نیز اکنون 12 سال دارد و زمانی که حسین قرآن را حفظ می کرد، به صورت رقابتی و مسابقه با حسین به قرآن علاقمند شده بود و وی نیز از پنج سالگی شروع به حفظ کرد و اواخر سال 1399 و در سن 9 سالگی توانست حافظ کل قرآن شود.

روایت خواهر و برادر حافظ قرآن/ از برنامه نویسی تا مشاعره قرآنی

زینب در زمینه نهج البلاغه نیز در حال کار و تمرین است و تاکنون 260 حکمت را حفظ کرده و قرار است، به امید خدا تمام حکمت ها و نامه ها را حفظ کند، این علاقه زینب به قرآن و نهج البلاغه سبب نشد، تا وی از دیگر فعالیت ها باز بماند و این دختر حافظ قرآن تهرانی اکنون کمربند سبز داشته و برنامه نویسی زبان «پایتون» کار کرده و مسلط به صحبت کردن زبان انگلیسی است.

آقا حسین و زینب خانم هر دو آزمون های حفظ تخصصی سال های پیش شرکت کردند و مدرک حفظ تخصصی درجه سه که معادل لیسانس است، را گرفته اند.

این خواهر و برادر بسیاری از مواقع کنار یکدیگر نشسته و یک آیه زینب خانم خوانده و آیه با هر حرفی تمام شد، سپس حسین آقا آیه دیگری را می خواند، که با آن حرف شروع شده و بدین ترتیب با هم بازی می کنند و مشاعره قرآنی دارند.

همواره قرآن با صوت دلنشین استاد پرهیزگار در خودرو ما پخش می شود

پدر خانواده به خبرنگار فیلوپ می گوید: در منزل ما هرشب از هر کدام از بچه ها یک جز از قرآن سوال می شود، ایرادات آنها جایی ثبت می شود، که بعداً که دوباره به این جز رسیدیم، بتوانیم، ایرادات را رفع کنیم.

وی می افزاید: از ابتدا نیز هرگاه با خودرو به مسافرت و یا جایی می رویم، قرآن با صوت دلنشین استاد پرهیزگار در خودرو پخش می شود و اکنون این موضوع به یک نیازمندی برای بچه ها تبدیل شده و نیاز به پخش قرآن در خودرو حس می شود و همین امر به حفظ آن ها بسیار کمک کرده است.

با پس انداز اولین پول تو جیبی هایم قرآن هدیه گرفتم

مردی در پاسخ به این سوال خبرنگار فیلوپ که «چه شد که عشق و علاقه به قرآن علاقمند در خانواده شما تثبیت شد؟» گفت: آشنایی ما با قرآن بیشتر از جلسات خانگی بوده است و بنده نیز از نوجوانی به قرآن علاقه داشتم، اولین پول جیبی که در مدرسه پس انداز کردم، دادم و قرآن خریدم و به برکت آن قرآن زندگی مان رونق دارد.

روایت خواهر و برادر حافظ قرآن/ از برنامه نویسی تا مشاعره قرآنی

وی در مورد تاثیرات قرآن در زندگی خانوادگی می گوید: به واسطه حضور قرآن در زندگی مان آرامش خاصی حاکم است، یعنی به واسطه حضور قرآن در مسایل و مشکلات با صبر و مشورت و تعقل بیشتری مواجه می شویم.

مردی می گوید: مزیت دیگر قرآن این است، که محور مشترکی در خانواده است و همه ما حول این محور فعالیت می کنیم، بنابراین اتحاد خاصی بین اعضا خانواده به وجود آمده و هرگاه نیز مشکلاتی به وجود می آید، به قرآن مراجعه می کنیم و قطعاً یکی از آیات جواب ما را می دهد.

پدر این خانواده قرآنی تهرانی توضیح می دهد: همه ما می دانیم، اهل بیت عصمت و طهارت قرآن ناطق هستند و به همین دلیل توسل ما نیز همواره به اهل بیت وجود دارد، چرا که قرآن بدون اهل بیت نمی تواند، انسان را به سعادت برساند، پیامبر (ص) نیز فرمودند: «﴿اِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی اَهْلَ بَیْتِی ما اِنْ تَمَسَّکْتُمْ بهما لَنْ تَضلُّوا ابَداً و انّهما لَنْ یَفْتَرِقا حَتی یَرِدا عَلَیَّ الحَوْضَ﴾»، «همانا من دو چیز گرانبها را در میان شما باقی می گذارم، کتاب خدا و اهل بیتم را، تا زمانی که به این دو چیز گرانبها تمسک کنید گمراه نخواهید شد، این دو از یکدیگر جدا نخواهند شد تا اینکه روز قیامت در کنار حوض کوثر نزد من برگردند.»

وی در مورد نقش برجسته همسرش در علاقمندی و یادگیری قرآن توسط بچه ها می گوید: همسرم تاثیر بسزایی در ایجاد علاقه به قرآن در بین فرزندان داشته، چرا که بیشتر آموزش ها و پیگیری ها را همسرم انجام داده است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روایت خواهر و برادر حافظ قرآن/ از برنامه نویسی تا مشاعره قرآنی – خبرگزاری فیلوپ | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روایت خواهر و برادر حافظ قرآن/ از برنامه نویسی تا مشاعره قرآنی – خبرگزاری فیلوپ | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.