توانبخشی افراد ناشنوا با دستگاه محرک الکترونیکی ایران ساخت

توسط محققان کشور به نتیجه رسید؛

توانبخشی افراد ناشنوا با دستگاه محرک الکترونیکی ایران ساخت

محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و تولید دستگاه محرک الکترونیکی برای اعصاب گوش انسان شدند که در راستای توانبخشی افراد ناشنوا بکار گرفته می شود.

سمیرا کوشکستانی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده تجهیزات پزشکی در زمینه ناشنوایی، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری فیلوپ، درباره ایده شکل گیری و تولید دستگاه های «AEF» یا تحریک کننده های الکترونیکی توضیح داد: این محصول حاصل سَرریز دانش فنی ایمپلنت های کاشتنی حلزون گوش است که تولید آن حدود دو سال قبل توسط متخصصان شرکت کلید خود و امسال به بهره برداری رسید.

وی در همین راستا ادامه داد: AEF ها، از طریق تحریک الکترونیکی که در عصب های گوش ایجاد می کنند، اثرات توانبخشی و تشخیصی را برای فرد ناشنوا به وجود می آورند.

این فناور حوزه تجهیزات پزشکی به کاربرد این دستگاه برای دیگر اعضای بدن اشاره کرد و ادامه داد: فاز اول این دستگاه برای گوش و معاینه پزشکی افراد ناشنوا طراحی و تولید شده است، اما تیم متخصص به دنبال توسعه این دستگاه برای حوزه های نوروساینس و فیزیوتراپی است.

وی در خصوص نحوه کارکرد تحریک کننده های الکترونیکی اعصاب گوش توضیح داد: از طریق نرم افزاری که طراحی کردیم، نوع پالس ها، شکل موج ها و شدت آن ها قابلیت برنامه ریزی دارد و از طریق الکترودها، امواج به ناحیه مشخص بدن، وارد می شوند.

این فناورحوزه تجهیزات شنوایی درخصوص نحوه اتصال این دستگاه به بدن بیمار توضیح داد: الکترودها که خروجی این دستگاه هستند به بدن بیمار متصل می شوند و امواج الکترونیکی را ایجاد می کنند.

کوشکستانی ادامه داد: درحال حاضر محرک های تحریک کننده های الکترونیکی برای وز وز گوش کاربرد دارد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان از ثبت اختراع این محصول خبر داد و گفت: از آنجایی که دستگاه های تحریک کننده های الکترونیکی دارای کاربرد تشخیص شنوایی هستند، حدود 5سال پیش موفق به اخذ گواهی ثبت اختراع از آمریکا شدند.

وی ادامه داد: این دستگاه ها در داخل ایران برای اولین بار است که توسط محققان دانش بنیان کشور تولید می شوند.

کوشکستانی به تجاری سازی این محصول دانش بنیان اشاره کرد و افزود: درحال حاضر حدود 35 مرکز درمانی و بیمارستان در حوزه شنوایی سنجی و بیماری های مربوط به گوش از این دستگاه استفاده می کنند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "توانبخشی افراد ناشنوا با دستگاه محرک الکترونیکی ایران ساخت" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "توانبخشی افراد ناشنوا با دستگاه محرک الکترونیکی ایران ساخت"، کلیک کنید.