به این 3 نوع ماهی لب نزنید

به این 3 نوع ماهی لب نزنید

آفتاب نیوز :

کارشناسان سه نوعِ خطرناک ماهی که بهتر است از رژیم غذایی حذف کنید را شناسایی کرده اند و دلایلی برای این ادعا دارند.

گربه ماهی اغلب در مزارع پرورش ماهی پرورش داده می شود. تولیدکنندگان آسیایی این ماهی اغلب با استفاده از آنتی بیوتیک ها و هورمون ها آن ها را تغذیه می کنند. با توجه به حجم این مواد در گوشت ماهی، کارشناسان توصیه می کنند که گربه ماهی را از رژیم غذایی خود حذف کنید یا مصرف این ماهی را به حداقل برسانید.

ماهی پانگاسیوس با توجه به قیمت بسیار مقرون به صرفه، در بین خریداران بسیار مورد تقاضا است و به طور گسترده در بسیاری از سوپرمارکت ها عرضه می شود. اما کارشناسان توصیه می کنند که آن را فقط یک بار در ماه بخورید و قبل از آن، یک عملیات حرارتی کامل انجام دهید. پانگاسیوس، به طور معمول در مکونگ – رودخانه ویتنامی استخراج می شود. این مخزن به شدت آلوده است و ماهی های موجود در آن از مواد سرطان زای بسیار، اشباع شده اند. علاوه بر این، پانگاسیوس اغلب حاوی اشریشیا کلی، نوعی باکتری عفونت زا است.

از آنجا که جیوه زیادی در کاشی ماهی وجود دارد. کارشناسان توصیه می کنند که این گونه ماهی ها را مصرف نکنید، بلکه به گزینه های ایمن تر روی بیاورید. متخصصان معتقدند که بهتر است برای زنان باردار و کودکان از این ماهی استفاده نشود؛ و بقیه افراد بهتر است بیشتر از 100 گرم از این ماهی در ماه استفاده نکنند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "به این 3 نوع ماهی لب نزنید" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "به این 3 نوع ماهی لب نزنید"، کلیک کنید.