این خاصیت های بی نظیر خیار را بشناسید
به گزارش فیلوپ، خیار یکی از بهترین منابع پتاسیم به شمار می رود؛ به طوری که هر 100 گرم از آن 136 میلی گرم پتاسیم دارد. پتاسیم در خون اثرات سدیم را خنثی کرده و به حفظ تعادل الکترولیت کمک می کند. علاوه بر این، خیار در تنظیم فشار خون هم مفید است.
هشت مورد از فوایدی که بدن با مصرف خیار از آنها بهره مند می شود، ذکر شده است:
1) حفظ سلامت استخوان ها
خیار میوه ای کم کالری و غنی از مواد مغذی است. بر اساس تحقیقات، خیار سرشار از ویتامین K است که به ساخت و تقویت استخوان های قوی و سالم کمک می کند.
علاوه بر این، خیار غنی از سیلیکا است، این عنصر یک عنصر ضروری است که به ایجاد بافت های قوی و سالم در عضلات، رباط ها، تاندون ها، غضروف ها و استخوان ها کمک می کند.
2) رفع بوی نامطبوع دهان
خیار به واسطه آب، فیبر و محتوای فتوشیمیایی خود می تواند بوی بد دهان را از بین ببرد. خشکی دهان یکی از علل رایج بوی بد دهان است. جالب است بدانید بیش از 95 درصد ساختار خیار، آب است و همین ویژگی خیار را به یک غذای آبرسان تبدیل می کند. زمانی که آب بدن کم می شود، دهان بزاق کمتری تولید می کند که می تواند منجر به بوی بد دهان شود. خوردن خیار می تواند به آبرسانی دهان و افزایش تولید بزاق کمک کند.
خیار حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوییدها است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند و در کاهش باکتری هایی که باعث بوی بد دهان می شوند، نقش مثبت دارند.
3) کاهش فشار خون
خیار می تواند به کاهش فشار خون کمک کند، زیرا یک عدد خیار خام تنها 6 میلی گرم سدیم دارد. بر اساس دستورالعمل های غذایی وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، رژیم غذایی سرشار از سدیم موجب افزایش فشار خون می شود. همچنین افراد مبتلا به فشار خون بالا نباید بیشتر از 1500 میلی گرم سدیم در روز مصرف کنند.
4) جلوگیری از دیابت
خوردن غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین (GI) برای جلوگیری از دیابت مهم است. GI هر خوراکی از صفر تا 100 متغیر است. هر چه شاخص گلیسمی یک عدد بیشتر باشد، قند خون فرد پس از خوردن آن بیشتر افزایش می یابد. خیار دارای شاخص گلیسمی 15 است و یک خوراکی مفید برای بیماران دیابتی به شمار می آید.
خوردن غذاهایی با GI پایین می تواند به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند، که این موضوع به نوبه خود در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 نقش دارد.
5) کاهش وزن
100 گرم خیار حدود 15 کالری مفید دارد. این مقدار همچنین یک گرم فیبر، 150 میلی گرم پتاسیم و مقدار بسیار کمی کلسیم، آهن، منیزیم، زینک، ویتامین C، ویتامین های گروه B و 16 میکرو گرم ویتامین K به بدن می رساند. افزودن این میوه پرخاصیت و کم کالری به برنامه غذایی، به طور چشمگیری در کاهش وزن موثر است.
منبع: eatthis
4746
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "این خاصیت های بی نظیر خیار را بشناسید" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "این خاصیت های بی نظیر خیار را بشناسید"، کلیک کنید.