از هامون تا هورالعظیم؛ عزم دولت برای احیای تالابهای کشور
احمدرضا لاهیجانزاده روز سهشنبه در حاشیه مراسم تکریم و معارفه مدیرکل جدید اداره حفاظت محیطزیست مازندران در ساری در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۲۲۵ تالاب در شرایط کشور براساس قانون حفاظت از تالابها شناسایی و بررسی شد.
وی با بیان این که، تالاب میانکاله در سال ۱۳۹۹ در ستاد ملی تالابها مطرح و طرح مدیریت جامع آن تصویب شد، ادامه داد: در قدم نخست برای سرعت بخشیدن به احیای تالاب و جلوگیری از خشکی غرب تالاب لایروبی اتصال تالاب به دریا انجام شد و حدود ۴۵ متر مکعب بر ثانیه آب به تالاب رسید.
لاهیجانزاده با اشاره به لایروبی ورودی رودخانهها و ایجاد ۲ ایستگاه پمپاژ در مازندران و گلستان، بیان کرد: برای رساندن آب دریا به تالاب و همچنین آبخیزداری در حوزه بالادست تالاب از جمله برنامههایی است که در حال اجرا است.
این مقام مسوول تصریح کرد: باتوجه به بررسی صورت گرفته حدود یکمیلیون و ۴۹۰ هزار هکتار از وسعت تالابهای کشور در معرض و یا به کانون گردوغبار تبدیل شدند.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه ۴۵ تالاب کشور به کانون گردوغبار تبدیل شدند، اضافه کرد: تامین حقآبه تالابها در دست اقدام دارد.
لاهیجانزاده یادآور شد: تالابهای هامون در جنوب شرق کشور، دریاچه ارومیه، هورالعظیم، گاوخونی، میانکاله و شادگان از جمله تالابهایی هستند که دولت برای آنها برنامه دارد.
وی لایروبی انهار منتهی به تالاب، جلوگیری از استفاده از منابع آبی تالاب و رایزنی با وزارت نیرو برای تامین حقابه از جمله اقدامات ما در ماههای پیشرو خواهد بود.
مسئولیت مدیرکلی حفاظت محیط زیست مازندران از ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ تا کنون بر عهده عطاالله کاویان بود که این مسئولیت امروز –سهشنبه- با حکم شینا انصاری معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به حسینعلی ابراهیمی کارنامی سپرده شد.
حسینعلی ابراهیمی کارنامی که امروز به عنوان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران منصوب شد، پیش از عطاالله کاویان به مدت ۶ سال در همین مسئولیت حضور داشت. او از ۱۶ دی ۱۳۹۵ تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران بود و پیش از آن نیز از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۵ به ترتیب در استانهای سمنان، فارس و مرکزی این مسئولیت را بر عهده داشت.
متولد ۱۳۵۱ در بخش چهاردانگه شهرستان ساری و دانشآموخته مقطع دکترای برنامهریزی شهری است. مدرک کارشناسی ارشد را در همین رشته و مدرک کارشناسی را در رشته منابع طبیعی دریافت کرد. آخرین مسئولیت مدیریتی او جانشینی فرماندهی یگان حفاظت از منابع طبیعی و آبخیزداری حوزه شمال کشور بود که در ۲ سال اخیر و تا پیش از انتصاب مجددش به عنوان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در این مسئولیت حضور داشت.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "از هامون تا هورالعظیم؛ عزم دولت برای احیای تالابهای کشور" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "از هامون تا هورالعظیم؛ عزم دولت برای احیای تالابهای کشور"، کلیک کنید.